PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

18/11/15

Keputusan peperiksaan Qistina-Tahun 1

Tinggal beberapa hari je persekolahan untuk Tahun 2015 kan. Dilla nak ucapkan Tahniah kepada semua pelajar yang berjaya dalam UPSR. Yang tak berjaya tu janganlah putus asa sebab perjalanan masih jauh lagi. Qistina pun dah bawa balik report card semalam. Alhamdulillah ada peningkatan di situ. Dari nombor 18 naik ke nombor 10 dan Qistina naik kelas. Syukur selalu. Tahniah Qistina, Mama tahu kakak boleh buat yang terbaik. Mama dan Papa bangga dengan kakak. 


Qistina ni manja dan susah sikit nak buat ulangkaji pelajaran bila hujung minggu atau cuti sekolah. Lepas Dilla join group Homescholling di facebook banyak benda Dilla dapat dan pelajari. InsyaAllah nak buat untuk Qistina dan Danish. Semoga mereka seronok belajar dan sukakan sesuatu yang baru.

2 ulasan:

eima berkata...

tahniah ada peningkatan

dilazfamily berkata...

Terima kasih ๐Ÿ˜Š

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails