PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

28/04/15

The BIG Bad Wolf Book SALE di Melaka

Pesta buku terbesar "The BIG bad wolf book sale" kembali datang ke Melaka. Dari 24 April hingga 4 Mei 2015 di MITC Melaka bermula jam 10 pagi hingga 10 malam (Hall B).







Masa kami pergi sekeluarga pagi lagi jadi orang tak berapa ramai. Memang banyaklah buku-buku dan novel. Harga dari serendah RM 2. Rambang mata dibuatnya kalau korang suka baca dan membeli buku. My Love belikan buku ni je untuk Danish dan Qistina. Sebab ni je yang diorang nak.





Siapa yang belum terjah pesta buku ni pergilah cepat sebelum terlambat.



1 ulasan:

ayu Ismail berkata...

plan cuti 4 hr ni baru nak gi..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails