PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

19/04/15

Happy Belated Besday Qistina

Besday Qistina Jumaat lepas (17 April). Oleh kerana data internet Dilla habis dan line slow masa tu tak dapat nak update entri buat Qistina. Selamat Hari Lahir Qistina yang ke 7. Rasa cam tak percaya Qistina dah 7 tahun. Dah besar kan. Dah pandai minta surprise dari Mama dan request macam-macam. Mama takde apa nak bagi cuma Mama bagi banyak kasih sayang pada anak dara Mama ni.




Semoga Qistina sentiasa sihat, dirahmati Allah dan dimurahkan rezeki. Jadi anak yang solehah dan membanggakan keluarga. Amin


 

2 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

happy belated bufday qistina

nurfadilah suardi berkata...

Terima kasih aunty sue

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails