PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

28/01/15

Oh Kasutku

Apa lah cerita kasut pun nak buat entrikan. Saje je nak up kat sini. Kasut ni My Love yang belikan masa Year End Sale bulan Disember tahun lepas. Apa mimpi pun tak tahu tetiba nak belikan kasut. Katanya saje je nak beli sebab ada rezeki lebih, jadi nak kongsi bersama isteri tersayang. huhuhuhu. jangan muntah hijau ye. Alhamdulillah, ini namanya rezeki tak disangka. Yang tersayang nak beli, kita terima jelah kan. Terima kasih Abang.




Simple je kan. Dah lama beli tapi sampai sekarang masih belum pakai. Rasa sayang lak nak pakai.
Jom like Page Dilaz Family

3 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

seronok dapat dari yang tersayang kan

eima berkata...

bila tu nak pakai tu ...

fayreen mizan berkata...

Hadiah dari yang tersayang tentulah dipakai dengan penuh kasih sayang kaan? :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails