PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

5/09/14

Nasi kerabu di tengah malam

Assalammualaikum semua dan Salam Jumaat

Hari ni dah 5 September. Kejap je kan. Tiga hari yang lalu kan besday Dilla pastu tak celebrate pun sebab belum ada mood. Malam tu My Love keluar jumpa kawan sekolah rendah dia kat kedai makan Siam. Dengar je My Love nak pergi situ Dilla minta bungkuskan nasi kerabu. Almaklumlah Dilla ni peminat tegar Nasi Kerabu tau.

My Love sampai rumah dah kul 11.30 malam. Jadi Dilla makan nasi kerabu di tengah malam lah. huhuhuhuhu. Nasib ada Lecithin dan Alfalfa Shaklee. Lepas makan terus telan 2 benda tu kasi bakar dan singkirkan lemak degil yang tak perlu. Nasi kerabu tu memang sedap tapi ayam tu liat sikit.
 
 

1 ulasan:

Azura Aziz berkata...

alamak, sedapnya nmpak nasik kerabu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails