PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

25/06/14

Final Cutest Baby Contest

Assalammualaikum. Alhamdulillah, syukur kepada Allah. Rezeki buat Danish kerana terpilih dalam TOP 10 Cutest Baby Contest yang akan diadakan pada 28 Jun 2014 (Sabtu) di MITC Melaka. Usaha Mama yang tak jemu masukkan Danish contest apa sahaja. Usaha itu tangga kejayaan kan. 

Ini merupakan kali kedua Dilla akan pergi Mom & Expo untuk bawa anak masuk contest. Kali pertama dulu bawa Qistina. Masa tu contest Look Alike (Qistina bersama Mama). Sekarang danish sorang tapi Dilla still kena naik pentas. Dilla ni rasa takut sikit bila berhadapan dengan orang ramai. Rasa gemuruh teramat lagi2 bila kena bercakap atas pentas. Semoga Allah permudahkan segalanya pada hari tersebut. Oh ye lupa nak bagitahu, Gambar Danish pun ada dalam majalah Mami Baby Jun 2014. Dapatkannya di pasaran


Majalah Mami Baby Jun 2014Ini antara TOP 10 yang terpilih.Semua anak-anak comel-comel belaka. Hanya 2 Melayu, 2 India dan selebihnya Cina. Semoga Danish menang Hadiah Pertama (apply LUA). Amin. Kawan-kawan doakan Danish yang terbaik ye. Dilla lak rasa nervous nak join contest ni. 

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails