PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

19/10/15

Magic Sim Celcom

Assalammualaikum semua.

Apa khabar? Nak update entri yang dah lama terperam macam ikan pekasam. Dilla dah beli Magic Sim Xpax Celcom untuk kegunaan update blog, update bisnes dan tentunya lebih kepada internet. Starter pack RM 5 je dan ada data internet sikit tak silap 200mb. Okeylah kan.

Magic sim xpax celcom

Bila pakai prepaid ni teringat lak zaman kat Universiti dulu. Tapi dulu prepaid tak macam sekarang kan. Magic Sim ni bila kita topup akan dapat free internet bergantung kepada nilai tambah tersebut. Dilla selalu topup RM 30 jadi dapat free 300mb. Data internet Dilla langgan bulanannya RM 58 untuk 4GB. Alhamdulillah setakat ni okey dan Dilla puas hati.

Jom shopping baju muslimah dan jubah SweetMuslimah.com

Ini data internet bila korang tambah nilai


1 ulasan:

Nieyl berkata...

singgah sini...
nieyl so far pakai internet klu kat luar rm30/month..
sbb kat rumah ade wifi..so,kat luar ON time kat luar je... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails