PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

13/01/14

Ranking pertamaku-Supervisor Shaklee

Assalammualaikum dan Selamat pagi semua.

Cerita ni dah basi, tapi still nak update sebab nak abadikan kejayaan yang diperolehi di dalam Blog Dilaz Family. Alhamdulillah... syukur pada Allah kerana telah membuka jalan kepadaku. Shaklee banyak merubah diri Dilla ke arah yang lebih baik. Sebelum ni, Dilla banyak buat bisnes dan ada juga buat bisnes MLM, tapi tak pernah rasa seronok macam Dilla rasa sekarang. Bersama Group Jutawan Shaklee bukan sahaja mengajar bagaimana nak mencapai kejayaan tertinggi tetapi amalan rohani amat dititikberatkan. Apa yang ditekankan MASTER CHECKLIST perlu dilakukan setiap hari termasuk amalan rohani. In shaa Allah Dilla sedang memperbaiki amalan rohani dan lakukannya secara konsisten.

Dilla jadi ahli Shaklee ni sejak Januari 2013. Sebelum tu beli tapi tak jadi ahli. Setelah daftar menjadi ahli, hanya guna untuk makan sendiri. Apabila dah rasa kebaikan Shaklee ni dan dapat Bonus Shaklee, Dilla serius berbisnes. Mula serius pada bulan September 2013. Alhamdulillah Oktober 2013, Dilla naik pangkat ke Supervisor (ranking pertama dalam Shaklee). Ada 6 anak tangga perlu didaki. In shaa Allah Dilla akan berjaya seperti rakan-rakan yang lain. Paling penting, kita perlu berusaha dan sentiasa berserah kepada Allah. Terima kasih kepada suami Dilla yang sentiasa menyokong apa yang Dilla lakukan. terima kasih juga pada leader2 , rakan2 seperjuangan dan customer2 Dilla. Dilla anggap mereka semua seperti keluarga Dilla

Rezeki itu milik Allah. Dengan izinNya kita akan berjaya dan dapat apa yang kita impikan. Sentiasalah percaya pada Allah.

 
p/s: Sesiapa yang berminat nak join jadi AHLI SHAKLEE dan serius nak berbisnes, boleh sms/whatsapp Dilla 019-7270181
 

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails