PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

19/09/16

Dove Hair Care

Mood ke laut, idea kurang. Gambar banyak nak update tapi tulah nak mengarang ke laut. Huhuhuhu. Alhamdulillah ada juga rezeki dapat CPUV di bulan September. Terima kasih Dove Hair Care range. Dapat 3 CPUV terus. Syukur kepada Allah.


Dove Hair Care 


Terima kasih Nuffnang😘.

BE ke 1, 2 dan 3 untuk September 
BE ke 95, 96 dan 97 untuk Tahun 2016

12/09/16

Selamat hari raya Aidil Adha

Selamat hari raya Aidil Adha

Selamat hari raya Aidil Adha 



2/09/16

Kek Besday

Bila hari lahir je mesti nak ada kek. Nape ek? Lama sebenarnya tak beli kek masa besday. Kalau beli pun, beli yang slice je tak beli kek penuh. Meh Dilaz nak share gambar kek yang Dilaz suka tengok. Ada dua je ni. Kalau dapat ni rasa mertua lalu pun tak nampak😜

Kek pulut kuning 

Sedapkan. Dengan lauk-lauk disekelilingnya lagi menyelerakan.


Kek mac

Yang ni kalau dapat rasa sayang nak makan. Cantik sangat. Sekarang ni macam-macam bentuk kek ada. Boleh request kek apa yang nak kan. Ada duit semua boleh.

Korang suka makan kek apa?

Double 3

2 September 1983 - 2 September 2016.... Genap 33 tahun umur Dilaz. Alhamdulillah syukur masih diberi pinjaman umur yang panjang. Terima kasih kepada kedua ibu bapa Dilaz. Terima kasih juga kepada semua rakan-rakan yang memberi ucapan selamat hari lahir di Facebook mahupun wasap. Semoga kalian semua juga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki Allah. Aamiin.

Mama QD 

Umur dah 33 tahun, tapi ada yang kata baru 20 lebih 😂. Selamat hari lahir untuk Dilaz. 

1/09/16

September

September....bulan kelahiran Dilla. Semoga target Dilla untuk bulan ni tercapai dan dipermudahkan urusan. Aamiin InsyaAllah.


September 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails