PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

20/01/16

Bapa Borek Anak Rintik

Tengoklah gaya mereka berdua ni..sama cam pepatah bapa borek anak rintik. Posing pun nak sama gaya. 

My hero dan Little Bodyguard

Jom shopping baju muslimah dan jubah SweetMuslimah.com

Mereka berdua banyak persamaan. Sama ragam dan kesukaan. Dilla sayang mereka berdua. Sayang My Love dan Danish. Danish tu peneman setia ke mana saje Dilla pergi. Tahun depan dah sekolah sunyilah nanti.

 Hadiah menarik untuk tersayang 468 x 60

Sarapan pagi dengan Tamar Cocoa

Assalammualaikum semua

Dah sarapan pagi belum? Dilla pagi ini minum secawan Tamar Cocoa dengan roti je. Simple tapi mengenyangkan. Sedap lak tu.


Tamar Cocoa
Jom shopping baju muslimah dan jubah SweetMuslimah.com

Antara kelebihan setelah mengambil Tamar Cocoa :-
♡ Anti stress
♡ Anti oksidan
♡ Anti penuaan
♡ Anti keradangan
♡ Meransang minda
♡ Mengawal tekanan darah
♡ Mengawal kerosakan sel & tisu
♡ Proses tumbesaran kanak-kanak

Anda Beli, Kami Beri Duit!!! 

wasap 019-727 0181

#NFSAlHaddad
#codmelaka
Hadiah menarik untuk tersayang 468 x 60

19/01/16

Mutiara Kata #1

Terima kasih ☺☺☺☺☺


Jom shopping baju muslimah dan jubah SweetMuslimah.com

Selamat Petang semua

Hadiah menarik untuk tersayang 468 x 60

Hadiah USB Mini Fridge

Alhamdulillah... Hadiah kedua untuk Tahun 2016. Terima kasih MyNews.com dan F&N. Dapat Seasons USB Mini Fridge. Cute sangat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. 

Mini fridge usb

Jom shopping baju muslimah dan jubah SweetMuslimah.com 

Ini contest MyNews tahun lepas. Beli air F&N dan jawab soalan susun gambar mengikut kegemaran. Dilla main susun je tak sangka menang. Rezeki Allah. Pertama kali menang contest MyNews. Syukur selalu. Tahniah kepada kawan-kawan lain yang menang. Bawah ni antara hadiah untuk pemenang tu.

1st Prize x 1...Samsung Smart TV 48"
2nd Prize x 3...Samsung S6
3rd Prize x 50....USB Mini Fridge

 Hadiah menarik untuk tersayang 468 x 60

8/01/16

Fridge Magnet dari Cameron Highlands

Cerita tahun lepas tapi nak juga up di sini. Disember lepas, kami sekeluarga pergi Cameron Highlands. MIL Dilla yang sponsor kami ikut je. Oleh kerana hp ada masalah nak save gambar banyak-banyak jadi takdelah feel nak bergambar banyak. Harapkan kamera je, tapi tulah leceh nak kena transfer. Jika ambil gambar dalam hp boleh terus upload kan. Huhuhuhu.

Ini antara ole-ole yang wajib beli jika pergi bercuti. Fridge Magnet dari Cameron Highlands. Ada lagi banyak tapi ni je yang tinggal dan dapat diambil gambar. Yang lain My Love dah beri pada kawan-kawannya.

Fridge Magnet dari Cameron Highlands



Tahun ni nak kumpul lebih banyak Fridge Magnet. Kesimpulannya pergi bercuti nanti mesti beli Fridge Magnet sebagai kenangan dan koleksi. InsyaAllah semoga dipermudahkan. 

7/01/16

Pembukaan 2016

Assalammualaikum semua

Alhamdulillah blog Dilazfamily dapat 3 CPUV sebagai pembukaan 2016. Terima kasih Nuffnang dan  Acer Predator 17 Launch. Semoga tahun ini lebih dimurahkan rezeki Allah dan dapat banyak CPUV serta earning yang banyak dari Nuffnang. Tahniah pada rakan-rakan blogger yang dapat banyak CPUV di awal tahun ini.

Cpuv nuffnang

Jom shopping baju muslimah dan jubah SweetMuslimah.com 

CPUV Ke 1,2 dan 3 untuk Januari
CPUV Ke 1, 2 dan 3 untuk Tahun 2016

 Hadiah menarik untuk tersayang 468 x 60

Qistina dah Tahun 2

Dilla nak abadikan di sini gambar Qistina di Tahun 2016. Qistina dah pandai buka blog Mama dan baca isi kandungan blog. Eloklah tu jadi Qistina tahu apa yang Mama tulis. Tahun ni Qistina dah Tahun 2. Cantik anak Mama pakai tudung. Suka tengok manis je rasa. Hari pertama pakai tudung cakap pada Mama panaslah. Hari seterusnya dah ok, Qistina tak merungut lagi.

Qistina di hari pertama sekolah

Jom shopping baju muslimah dan jubah SweetMuslimah.com

Mama sayang kakak. Belajar rajin-rajin dan jadilah anak yang solehah. Semoga kakak jadi contoh yang baik kepada adik nanti. Kami semua sayang kakak.

Hadiah menarik untuk tersayang 468 x 60

3/01/16

Tiket wayang free dari Magic Sim

Assalammualaikum dan Selamat Tahun Baru 2016

Alhamdulillah rezeki awal Tahun dapat tiket wayang free dari Magic Sim. Macam mana boleh dapat? Meh Dilla share caranya. Xpax dan First beri tiket wayang Percuma ni jika pengguna telco tersebut melanggan plan bulanan 25, 38 dan 58. Promosi ini dah lama berlangsung dari 4 Disember 2015 sehingga 29 Februari 2016 (masih sempat nak dapat tiket wayang tu). Korang boleh pilih nak tiket wayang GSC atau MBO. Dilla lebih suka tonton wayang di GSC sebab lebih banyak pilihan movie berbanding dengan MBO sangatlah limited. 

Tiket wayang

Jom shopping baju muslimah dan jubah SweetMuslimah.com 

Alhamdulillah Dilla dapat 3 tiket wayang setakat hari ini. Kepada semua Xpax dan Magic Sim jom langgan plan bulanan. Semoga ada rezeki anda di situ. Amin InsyaAllah

 Hadiah menarik untuk tersayang 468 x 60

Kemenangan pertama 2016

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails