PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

22/05/13

16/05/13

Earning Nuffnang

Alhamdulillah telah selamat diCash Out. Tak sabar nak tunggu lama-lama terus je tekan butang Cash Out. Amount yang di Cash Out sikit je.....dapatlah RM50. Syukur rezeki juga kan. Earning Nuffnang sekarang dah jadi 0. Walaubagaimanapun masih ada 5 Buffered Earning yang masih lagi berjoget-joget dalam Blog Dilaz Family. Yang sedihnya BE Iron Man 3 kejap jer dalam Blog ni. Apa-apapun Dila nak ucapkan terima kasih kepada NUFFNANG sebab sudi beri BE pada Blog Dilaz Family. Semoga NUFFNANG akan beri BE banyak lagi selepas ini.AMIN.


P/S: Tengah tunggu cek NUFFNANG sampai rumah
 

14/05/13

Seronoknya

Salam semua
Hari ini Dila seronok sangat sebab Dila dapat Bonus dari shaklee.Walaupun sikit tetap rezeki pada Dila. Nak dapat bonus macam Dila?Email Dila (fadilaz_29@yahoo.com) nanti Dila bagitau caranya
Hari ni gak check akaun nuffnang dah boleh cash out.alhamdulillah
Semoga hari ni lebih baik dari hari sebelumnya.amin
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12/05/13

Selamat Hari Ibu

Biasanya hari ibu sedunia datang pada Hari Ahad minggu kedua dalam bulan mei.Tahun ni hari ibu jatuh pada hari ini 12/5/13.Dikesempatan ini Dila nak ucapkan Selamat Hari Ibu kepada ibu-ibu diseluruh dunia.Semoga ibu-ibu semua dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yang baik. hargailah dan sayangilah ibu yang masih hidup di dunia ini. Kepada arwah emak,Dila sedekahkan Al-Fatihah. Terima kasih emak kerana telah melahirkan dan membesarkanku. Pengorbananm dan kasih sayangmu sentiasa diingati.Semoga rohnya dicucuri rahmat dan emak ditempatkan digolongan yang beriman
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2/05/13

Wajah terkini

 Sekejap je masa berlalu. Hari ini dah 2 Mei 2013 hampir ke pertengahan tahun. Tak lama lagi nak berpuasa, lepas tu hari raya. Pejam celik pejam celik nanti dah hujung tahun pula. Apa Dila merapu ni kan. Berbalik pada tajuk asal, saje nak pose wajah terkini bersama anak kedua (Muhammad Danish). Danish sekarang pun dah 6 bulan lebih. Semakin aktif dan lasak. Pandai buat memek muka kelakar bile kena marah buat orang tak jadi nak marah dia.

Danish yang semakin bambam. Masa 6 bulan check up 8kg. Sekarang jadi vakum bergerak Mama dia kat rumah.huhuhuhuhu...Nanti Dila update lagi pasal Danish erk tak lupa juga Qistina.


  

1/05/13

Wednesday Wordless~Saje nak post buat kenangan

Kenangan semasa pregnant kan Danish. Bersama My Love dan kawan-kawan sekerja



.
.
.
.
.
.

Perut memboyot.huhuhuhu

Selamat Hari Pekerja 2013

SELAMAT HARI PEKERJA 

Selamat bergembira dan berehat bersama keluarga tersayang. Yang kena bekerja janganlah merungut, kalau semua orang cuti macam mana agaknya ye? Senyum :- )

 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails